You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
ManagerLeague.ro Fotbal Online Gratuit Live 2017See all entries in this blog
ManagerLeague.ro soccergame (30/09/2009 23:02)

ManagerLeague.ro soccergame

 

Multitudinea de  jocuri de fotbal pe calculator vă satisface cu greu, daca acestea nu sunt multiplayer astfel încât să puteţi să comparaţi abilităţile dumneavoastră împotriva unei persoane reale decât împotriva unui calculator. Există multe opţiuni de alegerea unor jocuri pe calculator unde poţi juca jocuri de fotbal diferite prin cresterea propriei echipe şi avansarea în ligă atunci când echipa ta devine mai  bună pentru calificare. Una dintre opţiunile cele mai avansate şi incitante în jocurile de fotbal este, cu siguranţă, ManagerLeague care vă oferă o şansă de a deveni proprietar şi manager al propriei echipe de fotbal online. Vei experimenta aceleaşi dificultăţi, emoţie şi costuri de construire a unei echipe profesioniste de fotbal începând de jos şi până a deveni campion.

Fotbalul este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, cu milioane de fani în fiecare ţară, care urmăresc progresul echipelor lor în diferitele campionate. Pariuri grele intervin în aceste jocuri şi treaba este luată foarte în serios atunci când echipele pierd. Managerii de fotbal şi proprietarii echipelor au un loc de muncă foarte responsabil şi serioas pentru a obţine un nivel ridicat al echipei lor până la standardele ridicate pentru Campionatul Mondial de Fotbal, care este jucat o dată la câţiva ani. Antrenorii sunt plătiţi cu zeci, sute de mii de dolari şi atunci când echipa pierde, antrenorul este prima persoană către care toată lumea se va îndrepta pentru a cere răspunsuri.

Este posibil să experimentaţi aceleaşi bucurii, aceleaşi coborâşuri şi aceleaşi frustrări, de asemenea, atunci când vă alăturaţi Manager League. Sunteti proprietarul, antrenorul si managerul echipei dvs. şi vă puteţi compara abilităţile împotriva a mii de echipe de peste tot în lume cu manageri reali. La fel ca in viata reală ai nevoie de timp pentru a construi echipa dvs. şi puteţi face transferuri de jucători şi de a dezvolta abilităţile acestora si ale echipei dumneavoastră până când aceasta să devină un pretendent serios cu care multe echipe vor dori să se înfrunte. Puteţi duce experienţa dumneavoastră în fotbal la următorul nivel într-unul din cele mai populare jocuri de fotbal online, care este Manager League.

Avem mii de jucători din întreaga lume şi la orice oră din zi sau din noapte va exista o echipa dispusă să joace tine. Cu toate acestea, vă vor fi accesibile echipele cu nivel similar, până când în avansaţi în diviziile superioare şi începeţi să jucaţi cu membri cu înaltă calificare. Veţi găsi Manager League extrem de interesant si acesta se poate juca gratuit, astfel încât să aveţi timp pentru a verifica unele din caracteristicile care sunt disponibile. Puteţi juca fotbal realistic care nu va fi doar o simplă joaca şi veţi avea nevoie de practica până când puteţi avansa până in nivelurile superioare din liga. Imaginaţi-vă emoţia şi realizările pe măsură ce echipa devine mai bună şi mai calificată pe lângă faptul că aveţi avantajul de a juca fotbal de fiecare dată atunci când aveţi nevoie pentru a vă satisface spiritul de competiţie.

Încercaţi Manager League începând de acum şi, dacă sunteţi încântat de toate caracteristicile disponibile, de ce să nu vă alăturaţi numeroaselor echipe care deja sunt aici. Vă veţi face noi prieteni şi veţi interacţiona cu alţi iubitori de fotbal din toate colţurile lumii care iubesc jocul de fotbal la fel de mult ca dumneavoastră.

 www.ManagerLeague.ro Cel mai amuzant manager de fotbal online

Share on Facebook
Blogger has no team.
Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.