You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
ManagerLeague.ro Fotbal Online Gratuit Live 2017See all entries in this blog
ManagerLeague.ro FIFA11 (13/03/2011 03:36)

ManagerLeague.ro  FIFA 11 Manager de Fotbal Live

FIFA 11 este cel mai recent joc din seria Electronic Arts de jocuri video de fotbal şi are sloganul reprezentativ "Noi suntem 11!". Dezvoltat de EA Canada, a fost lansat pe toate platformele populare de jocuri în anul 2010. FIFA 11 include 500 de echipe licenţiate, 31 de ligi din 24 de ţări şi mai mult de 15 000 de jucători. Ligile din FIFA 11 includ toate ligile europene majore, cum ar fi Premier League şi Football League Championship, Liga spaniolă La liga şi Segunda División, Liga italiană Serie A şi Serie B, Bundesliga 1 şi 2 germană precum şi SUA, Major League Soccer, A-League, Seria A braziliană şi multe altele. După cum ne-am obişnuit, lipseşte Liga Românească dar aceasta nu  mai este o surpriză pentru noi.

Din noile caracteristici introduse in Fifa11 putem enumera: Next Gen Gameplay Engine, FIFA World, Pro Passing, Creation Centre, Career Mode, Street Football, Goalkeeper Intelligence, Be a Goalkeeper, Manual Leaderboard, Improved Celebrations, 360° Dribbling.
Career Mode, partea care ne interesează cel mai mult este de fapt "Be a Pro Mode" şi "Manager Mode"  regrupate, unde jucătorul poate alege să fie un jucător, manager, sau jucător-manager pentru peste 15 sezoane. Multe îmbunătăţiri au fost făcute la Career Mode, una fiind că, atunci când semnează noi contracte, utilizatorul va trebui să fie de acord la o taxa de transfer cu clubul, precum şi alte cereri personale ale jucătorului; clubul ar putea conveni, de asemenea, o taxă cu două echipe pentru acelaşi jucător. Peşedintele unui club poate decide să dea managerul un contract de prelungire sau nu, acest lucru va depinde de anumite obiective care să fie îndeplinite, sau în cazul în care cred că utilizatorul are potenţial ca manager. Evaluarea reputaţiei ca manager este încă în joc şi va urca sau coborî, în funcţie de eforturile tale. E-mailuri periodice vor veni de la antrenor care va pune utilizatorul la curent cu privire la creşterea jucătorilor, şi în cazul în care un jucător câştigă sau pierde în evaluarea de ansamblu; antrenorul va spune, de asemenea, utilizatorului despre jucători care ating forma maximă şi va sugera acestuia să-i includă în linia de start pentru următorul meci, sau a le da o responsabilitate ceva mai mare în teren. Un buget nou a fost implementat şi acest lucru oferă o anumită flexibilitate în cazul în care utilizatorul încearcă să cumpere anumiţi jucători, dar nu are bani pentru a le acoperi salariile. Există o limită, cu toate acestea, atunci când face acest lucru, utilizatorul va primi notificarea că acest lucru este disponibil numai de trei ori pe sezon, astfel încât jucătorul trebuie să ia decizii cu înţelepciune. De asemenea, este posibil acum a urmări rezultatele şi clasamentele din alte ligi din întreaga lume, după o caracteristică similară cu cea utilizată în jocul 2010 FIFA World Cup. Deocamdată încă nu este posibil de a fi manager la o echipă internaţională.

ManagerLeague.ro este un joc care de joacă online, cel mai bun manager de fotbal din lume. La www.ManagerLeague.ro puteţi regasi pasiunea participării într-un manager de fotbal online, emoţia câştigării unui meci de fotbal cu adevărat. Spre deosebire de FIFA11, ManagerLeague este un joc unde participă în acelaşi timp mii de jucători din întreaga lume şi are o puternică Ligă Românească. ManagerLeague.ro vă permite să preluaţi soarta propriei echipe în mâini, să cumpăraţi şi să vindeţi jucători prin negociere cu manageri reali din peste 120 de ţări. Vă puteţi construi propriul stadion şi facilităţi de antrenament şi să vă antrenaţi jucătorii pentru atributele cele mai importante, puteţi sa-i trimiteţi în cantonament ca un manager de fotbal real. În FIFA 11 şi ManagerLeague.ro puteţi să vă gestionaţi echipa de fotbal să joace în meciuri de campionat şi în meciuri amicale care ajută la creşterea experienţei jucătorilor. Îţi plac jocurile de fotbal? Vrei să joci în cel mai bun manager de fotbal online gratuit? Pentru a avea acces la jocuri precum FIFA 11 şi ManagerLeague puteţi vizita www.ManagerLeague.ro şi veţi afla mai multe despre cum puteţi deveni posesorul unei cupe Champions League reală într-un joc în care se înfruntă corect zilnic mii de manageri pasionaţi de fotbal.
 

ManagerLeague.ro Cel Mai Amuzant ManagerDeFotbal Online Gratuit

 

Share on Facebook
Blogger has no team.
Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.