You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
ManagerLeague.ro Fotbal Online Gratuit Live 2017See all entries in this blog
Bayern Munchen vs Chelsea (09/05/2012 18:59)

Champions League, competitia cea mai urmarita din lume, ne va aduce un duel intre doua echipe puternice, Bayern Munchen si Chelsea.  Datorită celor 8 trofee europene, dar și celor 47 de trofee nationale câstigate de-a lungul timpului, Bayern reprezintă cel mai important club din Germania și unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din lume. Bayern va juca finala cupei Champions League pe stadionul propriu care va fi plin de suporterii acestei echipe, fapt ce poate inclina balanta in meci.

In ManagerLeague.ro exista un concurs de predictii a rezulatelor meciurilor in care cei mai inspirati manageri din joc se intrec pentru castigarea marelui premiu. Diferentele sunt foarte mici la varf iar predictiile vor fi mult influentate de preferintele personale ale managerilor in dorinta lor de a paria pe echipa favorita. Sau nu?

Premiile sunt:

  • Locul 1: Wallie-card cu 75 Euro
  • Locul 2: Wallie-card cu 50 Euro
  • Locurile 3-5: Wallie-card cu 25 Euro

Finala UEFA Champions League 2012 va fi meciul final al sezonului 2011-2012 UEFA Champions League, sezonul 57 al turneului de fotbal UEFA Champions League, şi al 20-lea de cand se numeste Champions League. Meciul se va juca pe 19 mai 2012 pe stadionul Allianz Arena din Munchen, Bavaria. Cele două cluburi de fotbal profesionist din München, FC Bayern München şi TSV 1860 München, au jucat jocurile lor de acasa pe Allianz Arena de la începutul sezonului 2005-06. Ambele cluburi au jucat anterior pe Stadionul Olimpic din Munchen din 1972. Allianz Arena este al treilea cel mai mare stadion din Germania, celelalte fiind Signal Iduna Park din Dortmund şi Olympiastadion din Berlin.

Nimeni nu se astepta ca echipele spaniole aflate în semifinalele Champions League sa nu se califice mai departe. Cu toate acestea, Barcelona si Real Madrid rămân acasă, după ce nu au reusit să treacă de Chelsea Londra si Bayern Munchen.
Ultimele două îsi vor disputa trofeul suprem al cluburilor în Europa chiar în fata suporterilor germani. De mult timp, competitia finală nu s-a mai disputat pe terenul uneia dintre finaliste.

In semifinale, Barcelona, care a jucat poate prea mult “tiki-taka”, nu a reusit să treacă de Chelsea, desi a evoluat timp de 60 de minute cu un om în plus. S-a terminat 2-2, cu un penalty ratat de Messi, o bară a acestuia si cu Chelsea care accede pentru a doua oară în finala UCL.
Nici pe Santiago Bernabeu lucrurile nu au stat prea bine. Cu moralul ridicat după victoria din “El Clasico”, Real a început în fortă si conducea cu 2-1 la pauză. Acesta este scorul pe care tabela de marcaj l-a indicat si dupa 120 de minute, astfel încât s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Bavarezii au câstigat cu 3-1 si, după mult timp, joacă o finală mult asteptata în fata propriilor suporteri.

Câştigătoarea finalei va juca împotriva campioanei din 2012 UEFA Europa League în UEFA Super Cup care va avea loc in Monaco în 31 august 2012, adversar care va fi decis pe Arena nationala din Bucuresti (Atletico Madrid).

 

www.ManagerLeague.ro UEFA Champions League Final 2012 Munchen

ManagerLeague.ro este un joc care de joacă online, cel mai bun manager de fotbal din lume. In www.ManagerLeague.ro puteţi regasi pasiunea participării într-un manager de fotbal online, emoţia câştigării unui meci de fotbal cu adevărat si puteti participa in diferitele concursuri pe tema fotbalului real pentru castigarea unor premii frumoase.

Share on Facebook
Blogger has no team.
TUAN BRO wrote:
15:00 11/05 2012
picture

 chelsea 1vote

Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.