You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
ManagerLeague.ro Fotbal Online Gratuit Live 2017See all entries in this blog
Mircea Badea a fost depasit de publicul tanar (29/05/2012 23:29)

Mircea Badea, protagonistul emisiunii "In Gura Presei", a fost depasit az-noapte in timp ce se deplasa regulamentar spre domiciliu cu autoturismul propriu, de o gasca de motocicisti anonimi care depaseau cu nesimtire limita de viteza de pe Bulevardul Magheru.

Mircea Badea s-a plans mereu de prezenta acestor calareti de cai putere dupa miezul noptii pe bulevardele capitalei, deoarece mereu a fost depasit de acesti tineri care eludeaza prin metode necunoscute vigilenta politistilor ecologisti care vegheaza cu aparatul radar din boscheti ca nu cumva sa indrazneasca cineva sa circule cu mai mult de 50 de kilometri pe ora pe orice bulevard cu trei benzi pe sens cand este pustiu pe strada. Mai ales ca acum e moda sa-ti trimita amenda acasa cu poza masinii si viteza inregistrata. de parca se asteapta sa le trimiti inapoi o poza cu suma respectiva de bani.

"Bine ca am renuntat la pistol", a afirmat acesta nervos pe oamenii legii din boscheti care nu pot asigura o depasire regulamentara pe partea stanga.

Mircea Badea bate audientele

Nu au fost raportate victime, dar nu se stie pana dimineata. Vom reveni cu amanunte. Sau nu.

 

Share on Facebook
Blogger has no team.
Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.